Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ταξιδέψετε από το Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης στον προορισμό σας. Συχνοί προορισμοί είναι το κέντρο της Θεσσαλονίκης, ένα ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη ή στη Χαλκιδική και φυσικά τα τουριστικά μέρη της Χαλκιδικής. Πρόσφατα, επειδή πολλές πτήσεις εξυπηρετούνται από το αεροδρόμιο Καβάλας, συχνό είναι και το δρομολόγιο με ταξί από Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης προς το Αεροδρόμιο της Καβάλας.

Με διαφορά ο πιο γρήγορος, ασφαλής και άνετος τρόπος μετακίνησης είναι με ταξί. Διαθέτουμε 2 είδη οχημάτων ταξί: Το κλασικό ταξί (4 επιβατών) και το ταξί μίνι βαν (8 θέσεων). Ειδικά στην περίπτωση του ταξί μίνι βαν (ή αλλιώς taxi minibus) το κόστος μειώνεται σημαντικά λόγω του πλήθους των επιβατών. Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στις μετακινήσεις ταξί από ή προς το αεροδρόμιο Μακεδονία και παρέχει υψηλή ποιότητα υπηρεσιών στις κατά δυνατόν χαμηλότερες τιμές τις αγοράς.

Lux Transfers Taxi
Thessaloniki Airport Mini BusMercedes
Πως εργαζόμαστε
 1. Κάνετε μια κράτηση
  Τηλεφωνικά ή μέσα από τη σελίδα μας. Περιμένετε από εμάς ένα μήνυμα επιβεβαίωσης.
 2. Μια μέρα πριν την κράτηση
  Σας υπενθυμίζουμε για την κράτηση.
 3. Την ημέρα της κράτησης
  Ένας από τους οδηγούς μας έρχονται έγκαιρα να σας παραλάβουν. Σε περίπτωση παραλαβής σας από το αεροδρόμιο ο οδηγός μας θα κρατάει το όνομά σας σε μία ταμπέλα.
 4. Ταξιδεύοντας
  Έχετε την ευκαιρία να απολάσευτε τις ανέσεις του οχήματος όπως είναι το δερμάτινο σαλόνι, το δωρεάν wifi κ.α.
Ώρα για αποφάσεις!

Διαλέξτε ποιο θα είναι το επόμενό σας βήμα