Ανακαλύψτε τις περιηγήσεις μας

Η Luxtransfers σας παρέχει ταξί (κατάλληλο για 4 επιβάτες)  ή βαν (κατάλληλο για 8 επιβάτες) για ιδιωτικές περιηγήσεις από την Θεσσαλονίκη προς κάθε τουριστικό αξιοθέατο! Επιπλέον, προσφέρουμε επισκέψεις σε μοναστήρια αλλά και σε τοπικές γιορτές, με υπηρεσία αναμονής και επιστροφής. Μπορείτε να προγραμματίσετε την εξόρμηση σας στα μέρη που θα θέλατε να επισκεφτείτε, είτε να επιλέξετε κάποιο από τα προτεινόμενα πακέτα. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να κλείσετε και ξενάγηση σε μουσεία της επιλογής σας (εντός και εκτός Θεσσαλονίκης) αλλά και στα αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης με επαγγελματία ξεναγό, με πρόσθετη χρέωση.

Καστοριά

  • Απόσταση 190km
  • Διάρκεια Ταξιδιού 2 Ώρες

Στη δυτική Μακεδονία σε απόσταση χιλιομέτρων από τη Θεσσαλονίκη μπορεί κανείς να επισκεφτεί τη λίμνη της Καστοριάς, η οποία αιχμαλωτίζει κάθε επισκέπτη με τη φυσική ομορφιά και τα ιδιαίτερα χρώματά της.Η λίμνη της Καστοριάς με την επίσημη ονομασία Ορεστιάδα αποτελεί Μνημείο Φυσικού Κάλλους και δίνει στον επισκέπτη τη δυνατότητα να ασχοληθεί με ποικίλες δραστηριότητες αλλά και να ψυχαγωγηθεί.

Μοναδική απόλαυση προσφέρει ο γύρος της χερσονήσου, μέσω της παραλίμνιας οδού 7 χιλιομέτρων, είτε με αυτοκίνητο, είτε με ποδήλατο, αλλά και ο γύρος της λίμνης περιφερειακά, διαδρομή 30 χιλιομέτρων.

Kastoria

Ιωάννινα - Πέραμα

  • Απόσταση 260km
  • Διάρκεια Ταξιδιού 3 Ώρες

Ένα ταξίδι μοναδικού ενδιαφέροντος είναι αυτό της πόλης των Ιωαννίνων και του δημοφιλούς Σπηλαίου Περάματος! Τα Ιωάννινα βρίσκονται στην υπέροχη Ήπειρο, και  αν είστε λάτρης της ιστορίας αλλά και της πλούσιας φυσικής ομορφιάς, τα Ιωάννινα είναι η πιο κατάλληλη πόλη για μια εκδρομή κάθε εποχή του έτους!

 

Lake of Ioannina

Βεργίνα - Νάουσα

  • Απόσταση 90km
  • Διάρκεια Ταξιδιού 1 Ώρα

Περίπου 90χλμ από τη Θεσσαλονίκη βρίσκεται η περίφημη πόλη της Βεργίνας. Η Βεργίνα φιλοξενεί ένα από τα μεγαλύτερα και σπουδαιότερα αρχαιολογικά μουσεία της Ελλάδας. Στο Αρχαιολογικό του Χώρο κάθε επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει τους βασιλικούς τάφους των Μακεδόνων, όπου μεταξύ αυτών κυριαρχεί ο τάφος του Φιλίππου Β’, πατέρα του Μεγάλου Αλέξανδρου.
Στο ίδιο νομό όπου βρίσκεται ο αρχαιολογικός χώρος, υπάρχει ένας υπέροχος προορισμός για φαγητό, καφέ ή γλυκά ανάμεσα στη φύση. Είναι η περιοχή του Αγίου Νικολάου κοντά στη Νάουσα.

Philip II Golden Larnaca

Περιήγηση στη Βυζαντινή Θεσσαλονίκη

  • Διάρκεια Περιήγησης 2 Ώρες

Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη με υπέροχους ορθόδοξους ναούς. Πολλοί από αυτούς έχουν ιστορική αξία και σημασία ενώ άλλοι είναι σύγχρονοι και παρουσιάζουν την σύγχρονη ναοδομία και αισθητική. Μια προσκυνηματική επίσκεψη στους ναούς της Θεσσαλονίκης μπορεί να αφήσει να φανεί το αίσθημα της πηγαίας ευλάβειας που διακατέχει τους περισσότερους κατοίκους της Μακεδονίας και της Θεσσαλονίκης ειδικότερα.

Byzantine church in Thessaloniki

Περιήγηση στην Θεσσαλονίκη!

  • Tour Duration 3 Hours

Ανακαλύψτε την όμορφη Θεσσαλονίκη, μέσα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της! Ταυτόχρονα, μπορείτε να κλείσετε ξενάγηση στα υπέροχα μουσεία της πόλης και τα αξιοθέατα της γεμάτα ιστορία και εμείς θα σας μεταφέρουμε με άνεση με τα πολυτελή μας οχήματα!

 

 

Alexander the Great Statue

Πολυτελείς Υπηρεσίες Μεταφοράς από το 2017

Δραστηριοποιούμαστε στην πόλη της Θεσσαλονίκης τα τελευταία χρόνια με εξειδίκευση στην ιδιωτική μεταφορά για 1 έως 8 άτομα. Επιθυμία μας είναι να προσφέρουμε μια συνεπής και πολυτελή μεταφορά των πελατών μας με ταξί ή βαν.

luxtransfers logo
​​Copyright © luxtransfers.gr 2017

Με την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα αποδέχεστε τους